De beste kant van High pressure tackers

Verder op verschillende vlakken blinkt een compressor AC310H uit. Mede door de 4-polige inductiemotor is dit geluidsdrukniveau immers buitengewoon laag, en dat werkt wel zo fijn.

Gereedschappelijk leverancier met professioneel werktuigen vanwege een vakman die geregeld betreffende powertools werkt. Vanwege goed werktuig en een voortreffelijke service zal u tot .

Voeg het eerstvolgende telefoonnummer toe met de contactlijst met jouw mobiel en jouw mag ons via WhatsApp alsnog eerder bereiken: 0615223400

In feite valt tussen de benaming tacker een gehele verzameling verscheidene machines die spijkers, nieten of nagels in bouwstof ‘schieten’ ofwel ‘drijven’ op lucht, pneumatische druk, accu en/of gas.

Tackers zijn in principe nietmachines, of om dit hetgeen stoerder te laten klinken: nietpistolen. Ons nietpistool schiet nieten in ons bouwstof.

Tackerplein is ons sites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende gespecialiseerde bedrijven die zichzelf focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin over dit woord.

Tackerplein is een sites webwinkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende gespecialiseerde bedrijven die zichzelf richten op de bouw en afbouw in een breedste zin betreffende het woord.

De goede druk geeft behalve het gunstige gewicht en de gunstige afmetingen alsnog verdere baten. Zo worden de nagels, brads, pins en nieten nagenoeg terugslagvrij geschoten. En het zal vermoeidheid in een pols tegen.

In dit verleden vielen veel van deze machines zelfs onder de wapenwet omdat een kracht welke ze produceerden zo omvangrijk was, het jouw daar persoon ernstig mee kon verminken/verwonden ofwel ook doden.

Omdat die goede druk wordt gebruikt kunnen de machines click here aanzienlijk kleiner en lichter zijn zonder in te boeten met kracht. En het verschil, 30% lager zwaarte en immers 30% minder, kan zijn aanmerkelijk. Dat het daarom stukken gemakkelijker werkt, hoeven wij jouw vast ook niet te zeggen…

Tackerplein levert behalve alle bekende zien tackers ook een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Ernaast bezit de compressor een inverter control, die zorgt er vanwege dat een compressor blijft werken bij ons lager voltage.

Momenteel opmaken we steeds meer tackers die hun schietkracht uit korte gasbusjes putten. Daarmee heb jouw als voordelig het een luchtslang en een bijbehorende compressor overbodig worden.

Niettackers schieten nieten van strip betreffende 4mm tot wel 120mm lengte. De niet heeft ook ons behoorlijke trekkracht welke ook niet onderdoet een spijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *